Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 165g1193kcal2g0.7g133.7g0g
Sokeri 373g1513kcal0g372.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 121g172kcal15.1g0.4g12.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 219g724kcal4.4g6.6g76.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 356g1223kcal36.3g249.5g4.3g12.5g
Ruokasooda 5.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.5g17kcal0.6g3.3g0.4g1.5g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9684kcal116.8g1265.8g455.2g28g
Valittu annoskoko1250g4842kcal58.4g632.9g227.6g14g
Annoskoko puolitettuna625g2421kcal29.2g316.5g113.8g7g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465