Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali349g74kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g174g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen279g388kcal53g0g19.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g86kcal0g0g9.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g70g63kcal2.1g2.4g4.9g0.5g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1334kcal121.4g51.8g70.4g25.6g
Valittu annoskoko1250g667kcal60.7g25.9g35.2g12.8g
Annoskoko puolitettuna625g334kcal30.4g13g17.6g6.4g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404