Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy357g1893kcal28.2g114.3g150g0g
Kuohukerma,valio,2dl893g3036kcal17.9g26.8g312.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9857kcal92.2g282.2g925g0g
Valittu annoskoko1250g4929kcal46.1g141.1g462.5g0g
Annoskoko puolitettuna625g2464kcal23.1g70.6g231.3g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003