Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse58g427kcal0g0g47.3g0g
Sipulikuutiot rainbow128g13kcal1.9g1.9g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%321g272kcal3.2g14.4g22.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g128g218kcal9.6g1.9g19.2g0g
Poronkäristys, Polarica615g800kcal123.1g0g36.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3460kcal275.6g36.4g251.6g0g
Valittu annoskoko1250g1730kcal137.8g18.2g125.8g0g
Annoskoko puolitettuna625g865kcal68.9g9.1g62.9g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713