Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 44g21kcal0.5g4.1g0.1g0.7g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Vesi524g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Naudanpaisti 437g485kcal94.6g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1565kcal201.6g58.2g56.4g6.2g
Valittu annoskoko1250g783kcal100.8g29.1g28.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna625g391kcal50.4g14.6g14.1g1.6g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579