Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g74g235kcal0.7g57.4g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g74g662kcal0g0g73.5g0g
Punajuuri 1103g423kcal11g76.1g2.2g27.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2641kcal23.4g267g151.4g55.2g
Valittu annoskoko1250g1320kcal11.7g133.5g75.7g27.6g
Annoskoko puolitettuna625g660kcal5.9g66.8g37.9g13.8g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82634