Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g127g229kcal9.4g5.1g17.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 509g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras257g898kcal34.6g168.3g7.4g15.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g6.4g42kcal0g0g4.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 255g580kcal48.4g0g43.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu19g50kcal5.9g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3638kcal198.6g354.2g152.6g33.4g
Valittu annoskoko1250g1819kcal99.3g177.1g76.3g16.7g
Annoskoko puolitettuna625g910kcal49.7g88.6g38.2g8.4g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978