Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)781g531kcal12.5g116.4g0.8g0g
Emmental, punaleima 17%156g453kcal53.1g0g26.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g313g266kcal4.4g13.8g21.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2500kcal140g260.4g98.6g1.8g
Valittu annoskoko1250g1250kcal70g130.2g49.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g625kcal35g65.1g24.7g0.5g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629