Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 424g2182kcal69.7g0g214.8g0g
Herkkusieni 113g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Pasta Torino tumma353g1236kcal63.6g208.3g13.8g21.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)283g240kcal2.8g9.9g19.8g0g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7394kcal279g444.4g498g48.4g
Valittu annoskoko1250g3697kcal139.5g222.2g249g24.2g
Annoskoko puolitettuna625g1849kcal69.8g111.1g124.5g12.1g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201