Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tomaatti 437g99kcal2.4g15.1g1.3g6.1g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 698g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g449kcal10.2g47.6g19.8g17g
Valittu annoskoko1250g225kcal5.1g23.8g9.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna625g112kcal2.6g11.9g5g4.3g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781