Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper17g120kcal0.2g0.2g13.3g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka33g102kcal3.2g20.3g0.7g5g
Mustikka67g22kcal0.3g4.3g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g561kcal7.4g67.6g28.6g14.4g
Valittu annoskoko126g281kcal3.7g33.8g14.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna63g140kcal1.9g16.9g7.2g3.6g
Arvot/100g100g223kcal2.9g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277