Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 88g55kcal2.6g4.2g3.1g0g
Sokeri 14g57kcal0g13.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g423kcal8.4g37.4g26.4g0g
Valittu annoskoko126g211kcal4.2g18.7g13.2g0g
Annoskoko puolitettuna63g106kcal2.1g9.4g6.6g0g
Arvot/100g100g168kcal3.3g14.9g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979