Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Kahvikerma hyla Valio9g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 19g133kcal0.1g0g15g0g
Mantelilastu (A la meira)16g96kcal3.8g1.1g8.6g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g1165kcal15.2g127.8g65.4g2.4g
Valittu annoskoko126g583kcal7.6g63.9g32.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna63g291kcal3.8g32g16.4g0.6g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861