Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen28g39kcal5.3g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g134kcal12g5.2g7.2g2.2g
Valittu annoskoko126g67kcal6g2.6g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g34kcal3g1.3g1.8g0.6g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404