Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%31g38kcal0.9g1.4g3.1g0g
Philadelphia Light tuorejuusto16g30kcal1.2g0.5g2.5g0g
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g192kcal11.6g7.4g11.6g4g
Valittu annoskoko126g96kcal5.8g3.7g5.8g2g
Annoskoko puolitettuna63g48kcal2.9g1.9g2.9g1g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484