Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper167g1201kcal1.7g1.7g133.4g0g
Sokeri 88g359kcal0g88.3g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Ruisjauho Pirkka334g1017kcal32.4g203.5g6.7g50g
Mustikka667g222kcal3.3g42.7g2.7g22g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5613kcal75.2g675.6g285.6g144g
Valittu annoskoko1260g2806kcal37.6g337.8g142.8g72g
Annoskoko puolitettuna630g1403kcal18.8g168.9g71.4g36g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277