Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy360g1908kcal28.4g115.2g151.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl900g3060kcal18g27g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g9936kcal92.8g284.4g932.4g0g
Valittu annoskoko1260g4968kcal46.4g142.2g466.2g0g
Annoskoko puolitettuna630g2484kcal23.2g71.1g233.1g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003