Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark350g1855kcal27.7g112g147g0g
Kananmuna kuorineen punnittu525g662kcal57.8g1.6g47.3g0g
Voi 350g2539kcal4.2g1.4g284.6g0g
Canderel makeutusjauhe18g67kcal0.5g16.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g18g105kcal4.2g1.2g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g10455kcal188.8g265g976.8g0g
Valittu annoskoko1260g5228kcal94.4g132.5g488.4g0g
Annoskoko puolitettuna630g2614kcal47.2g66.3g244.2g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881