Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.2g45.5g0.3g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Nakki,popsi grillinakki200g518kcal24g11.2g42g0.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g5g33kcal0g0g3.7g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2530g1651kcal63.2g132.8g95.6g16.2g
Valittu annoskoko1265g826kcal31.6g66.4g47.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna633g413kcal15.8g33.2g23.9g4.1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468