Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit1581g411kcal14.2g75.9g4.7g36.4g
Peruna, keskikokoinen 60g2767g1660kcal41.5g359.7g2.8g24.9g
Vesi, vesijohtovesi 3953g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g99kcal4.7g0.6g8.7g0g
Nakki,popsi grillinakki1581g4095kcal189.7g88.5g332g3.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g40g261kcal0g0g29.2g0g
Maustepippuri, annos 1g40g1.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13054kcal500.2g1049.4g755.6g129g
Valittu annoskoko10000g6527kcal250.1g524.7g377.8g64.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3264kcal125.1g262.4g188.9g32.3g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468