Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g6107g10382kcal1160.3g0g610.7g0g
Kananmuna kuoreton 840g1198kcal105g2.5g86.1g0g
Sipuli 3053g924kcal38.2g146.6g6.1g51.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25006kcal2607g298.2g1405.8g103.8g
Valittu annoskoko10000g12503kcal1303.5g149.1g702.9g51.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6252kcal651.8g74.6g351.5g26g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176