Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g23g66kcal1.1g7.4g3.5g1.3g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sipulikuutiot rainbow19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]28g93kcal7.6g0g6.7g0g
Kananmuna kuoreton19g27kcal2.2g0g1.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g446kcal24.2g17.6g29.8g3.4g
Valittu annoskoko127g223kcal12.1g8.8g14.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna64g112kcal6.1g4.4g7.5g0.9g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574