Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g19g66kcal0.9g13.1g1.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g19g26kcal1g3.6g0.8g0g
Vispikerma Flora 20%19g41kcal0.6g0.9g3.8g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Mansikka 66g31kcal0.3g5.5g0.1g1.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka4.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g339kcal5.6g48.8g11.6g2.4g
Valittu annoskoko128g170kcal2.8g24.4g5.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g85kcal1.4g12.2g2.9g0.6g
Arvot/100g100g133kcal2.2g19.1g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397