Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g317kcal22.8g8.6g19.8g2.8g
Valittu annoskoko128g158kcal11.4g4.3g9.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g79kcal5.7g2.2g5g0.7g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773