Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g222g1622kcal2.2g2.2g177.7g0g
Sokeri 236g958kcal0g235.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g111g67kcal4.1g8.1g2.2g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g44kcal0g11g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 289g991kcal29.4g202.2g3.5g10.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g49kcal2.5g1.5g2.9g4.1g
Marianne crush 150g167g716kcal2g143.3g14g2.8g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g4.4g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Marianne crush 150g6.8g29kcal0.1g5.8g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g9819kcal132g1262.4g456g35.4g
Valittu annoskoko1288g4910kcal66g631.2g228g17.7g
Annoskoko puolitettuna644g2455kcal33g315.6g114g8.9g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050