Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 33g76kcal6.3g0g5.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g267kcal14.8g15.4g16.4g1.4g
Valittu annoskoko129g133kcal7.4g7.7g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna65g67kcal3.7g3.9g4.1g0.4g
Arvot/100g100g103kcal5.7g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082