J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 102g37kcal0.2g7.3g0.1g2g
Vesi, vesijohtovesi 7.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g19g74kcal0g18.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g221kcal0.4g51.8g0.2g4g
Valittu annoskoko129g111kcal0.2g25.9g0.1g2g
Annoskoko puolitettuna65g55kcal0.1g13g0.1g1g
Arvot/100g100g86kcal0.2g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403