Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.35g190kcal0.3g0.3g20.8g0g
Sokeri 29g120kcal0g29.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g950kcal14.8g111g48.2g2.4g
Valittu annoskoko130g475kcal7.4g55.5g24.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g238kcal3.7g27.8g12.1g0.6g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059