Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g19g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.4g51kcal1.8g0.6g4.6g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g352kcal23g6.4g26.2g0.2g
Valittu annoskoko130g176kcal11.5g3.2g13.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna65g88kcal5.8g1.6g6.6g0.1g
Arvot/100g100g136kcal8.9g2.5g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752