Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g13g32kcal0.7g5.6g0.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 67g30kcal2g3.2g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2584g541kcal46.4g60.4g6.2g23.6g
Valittu annoskoko1292g271kcal23.2g30.2g3.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna646g135kcal11.6g15.1g1.6g5.9g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122