Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali857g181kcal10.3g29.1g1.7g18g
Hirvenjauheliha oma saalis286g320kcal62.8g0g8.6g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g1302kcal148.6g71.6g47.2g41.8g
Valittu annoskoko1296g651kcal74.3g35.8g23.6g20.9g
Annoskoko puolitettuna648g325kcal37.2g17.9g11.8g10.5g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407