KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g1g5.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.7g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka1.4g5.1kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.8g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g88kcal2.2g3.2g7g0g
Valittu annoskoko13g44kcal1.1g1.6g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g22kcal0.6g0.8g1.8g0g
Arvot/100g100g338kcal8.5g12.3g26.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156