Broileripata

Paista broilerit ja laita sivuun.

Hienonna ja kuullota sipuli ja valkosipulit.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, lisää lopuksi broilerit.

Anna vielä hautua ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton6.2g6.7kcal1.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g18kcal3g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g9kcal1.5g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.8g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g70kcal11.4g3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315210