Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Mustikka metsä- 3.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurahiutale 0.7g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g92kcal1g10.6g4.6g0.6g
Valittu annoskoko14g46kcal0.5g5.3g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.3g2.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g338kcal3.7g39g16.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181