Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Sokeri 1g3.9kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka3.6g11kcal0.4g2.2g0.1g0.5g
Mustikka7.3g2.4kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g61kcal0.8g7.4g3.2g1.4g
Valittu annoskoko14g31kcal0.4g3.7g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.2g1.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g223kcal2.9g27g11.7g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277