Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 4.7g24kcal0.8g0g2.4g0g
Herkkusieni 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma3.9g14kcal0.7g2.3g0.2g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g82kcal3g4.8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko14g41kcal1.5g2.4g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g21kcal0.8g1.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g294kcal10.8g17.3g20.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201