Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Naudanpaisti 4.9g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g17kcal2.2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko14g9kcal1.1g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.6g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1.4g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579