Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rasvaton maito valio67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Kananmuna, annos 65g22g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g459kcal13.8g59.6g17.8g1.6g
Valittu annoskoko130g230kcal6.9g29.8g8.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna65g115kcal3.5g14.9g4.5g0.4g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412