Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 216g742kcal22g151.4g2.6g7.6g
Sokeri 106g431kcal0g106g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Rasvaton maito valio666g220kcal22g32.6g0g0g
Kananmuna, annos 65g216g273kcal23.8g0.6g19.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g83g607kcal0.8g0.8g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g4593kcal137.6g594.2g177.4g15.2g
Valittu annoskoko1300g2296kcal68.8g297.1g88.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna650g1148kcal34.4g148.6g44.4g3.8g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412