Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl814g1067kcal105.8g4.1g70g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%70g176kcal9.8g7.7g3.9g34.4g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Voi 67g484kcal0.8g0.3g54.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 281g1063kcal78.3g0g84.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g5577kcal389.4g24.2g424.6g68.8g
Valittu annoskoko1302g2789kcal194.7g12.1g212.3g34.4g
Annoskoko puolitettuna651g1394kcal97.4g6.1g106.2g17.2g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169