Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl61g81kcal8g0.2g5.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g36g147kcal0g36.1g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g10g36kcal1.3g6.9g0.2g0g
Perunajauhot,rainbow21g67kcal0g16.7g0g0.3g
Leivontamargariini Euroshopper2.5g18kcal0g0g2g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g698kcal18.6g120.4g14.6g0.6g
Valittu annoskoko131g349kcal9.3g60.2g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna66g175kcal4.7g30.1g3.7g0.2g
Arvot/100g100g266kcal7.1g45.8g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746