Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g42g7.2kcal0.8g0.9g0.1g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g273kcal11.4g3g23.8g0g
Valittu annoskoko131g137kcal5.7g1.5g11.9g0g
Annoskoko puolitettuna66g68kcal2.9g0.8g6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102