Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt50g35kcal1.3g3.3g1.6g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Arla Apetina Feta 3%25g28kcal4.5g0.5g0.7g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g295kcal30.8g8.4g14.6g0.6g
Valittu annoskoko133g148kcal15.4g4.2g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna66g74kcal7.7g2.1g3.7g0.2g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211