Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g96kcal3.3g19.5g0.6g0.8g
Voi 21g154kcal0.3g0.1g17.2g0g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 28g13kcal0.1g2.7g0g0.5g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g790kcal12.4g97g39.2g2.6g
Valittu annoskoko133g395kcal6.2g48.5g19.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna66g198kcal3.1g24.3g9.8g0.7g
Arvot/100g100g298kcal4.7g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760