Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g806g1370kcal153.2g0g80.6g0g
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.9g0.3g11.4g0g
Sipuli 403g122kcal5g19.3g0.8g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3301kcal344.2g39.2g185.6g13.8g
Valittu annoskoko1320g1650kcal172.1g19.6g92.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna660g825kcal86.1g9.8g46.4g3.5g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176