Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.356g1959kcal3.6g3.6g213.7g0g
Sokeri 303g1229kcal0g302.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g57kcal0g14.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1192kcal35.4g243.1g4.2g12.2g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g9773kcal153.2g1141.6g496g24.6g
Valittu annoskoko1332g4887kcal76.6g570.8g248g12.3g
Annoskoko puolitettuna666g2443kcal38.3g285.4g124g6.2g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059