Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 4.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Naudanpaisti 47g52kcal10.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g168kcal21.8g6.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko134g84kcal10.9g3.2g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna67g42kcal5.5g1.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579