Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g417kcal57g0g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g75g68kcal2.3g2.6g5.3g0.5g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g1434kcal130.6g55.8g76g27.6g
Valittu annoskoko1344g717kcal65.3g27.9g38g13.8g
Annoskoko puolitettuna672g359kcal32.7g14g19g6.9g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404