Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark38g199kcal3g12g15.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Canderel makeutusjauhe1.9g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.9g11kcal0.5g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g1120kcal20.4g28.4g104.8g0g
Valittu annoskoko135g560kcal10.2g14.2g52.4g0g
Annoskoko puolitettuna68g280kcal5.1g7.1g26.2g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881