Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 55g30kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g24g71kcal4.5g0.1g5.9g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g382kcal19.6g16g27.4g1.4g
Valittu annoskoko135g191kcal9.8g8g13.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna68g95kcal4.9g4g6.9g0.4g
Arvot/100g100g141kcal7.3g5.9g10.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874